Гоце Ѓоршески

Историја

10 мај, 2018 1.58 KB csv 01f0d7b963fd52630f94a1aeef5f4250

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП Нискоградба Охрид

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "2.000, 00 УСД", Комерцијална банка АД Скопје 2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "2.050, 00 ЕУР", НЛБ Тутунска банка Скопје 2018, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "28.808, 00", Комерцијална банка АД Скопје 2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "35.443, 00", НЛБ Тутунска банка Скопје 2018, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "76.930, 00", Шпаркасе банка Скопје 2018, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "90.000, 00", Опел Корса 1998/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "180.000, 00", Мазда 323 ф 1998/2011, Стекнување со договор за купопродажба