Стојанка Изова

Историја

02 октомври, 2017 602 B csv b659b16c45c88b90c6ea8f206212a9bc спореди
03 април, 2016 522 B csv e38005c5824a19b72163f457dbf0b89e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Јавна установа Завод за заштита и рехабилитација Бања Банско Струмица

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "350.000, 00 денари", 2013 2019,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Деловен простор, "2.185.095, 00 денари", 30 м2 Струмица 2003 -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "2.378.205, 00 денари", 110 м2 Струмица 2003 -, Стекнување на друг начин