Андон Бојаџи

Историја

02 октомври, 2017 1.21 KB csv 5b4676ae0ff21f67d83130a4a27e2383

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈУ Национален Парк „Галичица“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.414.500, 00 денари", 2015 2034,

Други приходи, Личен имот, закупнина, "83.000, 00 денари", месечно,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "2.000.000, 00 денари", 33 м2 Скопје 2015 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "1.500.000, 00 денари", 2.812 м2 Охрид 1997 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "2.400.000, 00 денари", 259 м2 Охрид 1997 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "4.350.000, 00 денари", 178 м2 Охрид 2010 1/1, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "600.000, 00 денари", Сузуки С Крос 2015/2015, Стекнување со договор за купопродажба