Шемси Муса

Историја

03 април, 2016 635 B csv b0f68626c732cf1657754b3769429f07

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Центар за јавно здравје - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=5...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брат, Кредит, "770.000, 00 денари", 2004 година 2014 година,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "30.000, 00 евра", 300 м2 Скопје 1984, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "100.000, 00 евра", 250 м2 Сарај 1965, Стекнување со договор за градба