Џабир Бајрами

Историја

07 февруари, 2019 1.51 KB csv 7e65df9c9e31414a8df2a27772e050f4

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Здравствен Дом Кичево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Штеден влог, "10.000, 00 Еур", Стопанска банка 2012, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Штеден влог, "15.000, 00 Еур", Стопанска банка 2010, Стекнување на друг начин

Други приходи, Личен имот, Хонорар од Лекарска комора, "5.000, 00", При секое присуство,

Недвижен имот, Личен имот, Гаража, "20.500, 00 ЕУР", 50 м2 Р.Македонија 2016 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "80.000, 00 ЕУР", 10.000 м2 Р.Македонија 2016 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "100.000, 00 ЕУР", 110 м2 Р.Македонија 2016 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "75.000, 00 ЕУР", 94 м2 Кичево 2017 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "10.000, 00 Еур", Тојота Рав4 2007/2015, Стекнување со договор за купопродажба