Марјан Ѓуровски

Историја

06 декември, 2019 1.92 KB csv 6ff5535887c2797eca16f71a60a343a2

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Проректор > Универзитет “Св.Климент Охридски“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна штедна книшка, "2.641, 00 УСА", Комерцијална банка Ад Скопје 2007, - недал податок -

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна штедна книшка, "4.472, 00 ЕУР", Комерцијална банка Ад Скопје -, - недал податок -

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна штедна книшка, "10.010, 00 ЕУР", Комерцијална банка Ад Скопје 2010, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "459, 00 ЕУР", Комерцијална банка Ад Скопје 2014, - недал податок -

Долгови, Имот на брачен другар, Кредитна картичка, "165.000, 00", - 2020,

Долгови, Личен имот, Заем, "900.000, 00", 2019 недефинирано,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "95.000, 00", 2019 2023,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, -, 116 м2 Скопје 2019 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, -, 50 м2 Скопје 2013 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "420.000, 00", Цитроен Улисее 2014/2014, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "117.907, 00", 66 2007, Стекнување со договор за купопродажба