Благој Петров

Историја

02 септември, 2018 841 B csv 82d318aef0d6898efd8991b4c3b7738f

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ОУ „Малина ПОПИВАНОВА“ Кочани

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "280.000, 00 денари", 2017 2021,

Долгови, Личен имот, Кредит, "2.650.000, 00 денари", 2011 2026,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "600.000, 00 денари", 465 м2 Кратово 1969 -, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "3.600.000, 00 денари", 328 м2 Кочани 1973 -, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "80.000, 00 денари", БМВ 320 2001/2018, Стекнување со договор за купопродажба