Александар Трајков

Историја

02 октомври, 2019 818 B csv e0d000b693bd4cbb16f480d3daf179a4

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП „Солидарност“ - Виница

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "350.000, 00 денари", 2019 2026,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "20.000, 00", 2003 2023,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "30.000, 00", 2013 2023,

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "420.000, 00 денари", Фиат Пунто 2009/2014, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Опел Астра 1994/2007, Стекнување со договор за купопродажба