Велика Стојанова

Историја

04 јануари, 2022 1.06 KB csv 535507272f2371cfe46a2f04dcf767af

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Советник > Општина Карбинци

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "1.000.000, 00", 100 м2 с. Карбинци 2018 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.000.000, 00", 70 м2 Штип 2020 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "150.000, 00", Трактор Torpedo04206 1973/2010, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "180.000, 00", Audi A 4 2015/2021, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "600.000, 00", Трактор Tafe 42 2020/2020, Стекнување на друг начин