Жанета Радмилова

Историја

02 октомври, 2017 1.14 KB csv b5be50aa4fdcf5b1c19e690e51534d2e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > КПУ Затвор Струмица

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "500.000, 00 денари", 600 м2 Струмица 1980 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа за одмор, "3.500.000, 00 денари", 120 м2 Стар Дојран 1980 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "1.383.750, 00 денари", 45 м2 Струмица 2000 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "1.845.000, 00 денари", 60 м2 Струмица 1965 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "77.000, 00 денари", Даеву Матиз 2006/2008, Стекнување со договор за купопродажба