Ксенија Велковска

Историја

10 мај, 2018 561 B csv 8516ecef587039c4a69415c38fb9e3b7

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈОУДДГ Планински Цвет - Вевчани

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "200.000, 00 денари", 2017 2020,

Долгови, Личен имот, Кредит, "150.000, 00 денари", 2015 30 месеци,

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "160.000, 00 денари", Хјундаи Гетз 2004/2017, Стекнување со договор за купопродажба