Весна Дамјаноска

Историја

02 октомври, 2017 528 B csv e49b7fb8c5ce9f0327652af799627177 спореди
03 април, 2016 358 B csv 9dc3e9825701d7f176264c88d83f9cb9

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈУ Меѓуопштински центар за социјални работи - Кавадарци

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Шума, "420.000, 00", 875 м2 Ваташа 2017 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "220.000, 00 денари", Сеат Кордоба 2006/2011, Стекнување со договор за купопродажба