Артан Етеми

Историја

04 јануари, 2022 794 B csv 90cd67f81f50d47d1558ae2895794f7b

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > В.Д.Организациски Директор > ЈЗУ Клиничка болница - Тетово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брат, Кредит, "150.000, 00 денари", 2019 2021,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "1.000.000, 00 денари", 2.500 м2 село Дебарце 2009 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "7.000.000, 00 денари", 300 м2 Тетово 1982 -, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "150.000, 00 денари", Опел Корса 2005/2005, Стекнување со договор за купопродажба