Билјана Теофилова

Историја

03 април, 2016 1.68 KB csv badd859c257367b9a9d82d3a00008fd3

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за државна кардиохирургија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Заеднички имот, Девизна штедна книшка, "10.000, 00", Стопанска банка 2009, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Заеднички имот, Денарска штедна книшка, "денари 310.000, 00", Алфа банка 2012, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "10.000, 00", Про кредит банка 2010, Стекнување со договор за подарок

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "денари 2.362.000, 00", НЛБ Тутунска банка 2010, Стекнување со договор за подарок

Долгови, Заеднички имот, Кредит, "310.000, 00 денари", 2012 5 години,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.321.000, 00 денари", 54 м2 Скопје 1996 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "185.000, 00 денари", Ланчиа Ипсилон 2005/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "500.000, 00 денари", Шевролет Каптива 2009/2015, Стекнување со договор за купопродажба