Анита Цветаноска Милеска

Историја

04 јануари, 2022 731 B csv 790e1d8643fcc6ab8cede2ba38d5a4d4

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Советник > Општина Гази Баба

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "615.104, 00", 18.04.2017 16.05.2022,

Долгови, Личен имот, Кредит, /, 22.04.2021 22.03.2028,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан со подрум, "1.845.000, 00", 53м2 + 4м2 Гостивар РСМ 2015 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "34.000, 00 ЕУР", Даеву Ланос 1998/2021, Стекнување со договор за купопродажба