Зоран Спиров

Историја

04 јануари, 2022 1.52 KB csv 12a5a054919cc52d449bb4465e55c494

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Советник > Општина Кавадарци

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Недал податок, "3.000.000, 00", 2018 /,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, /, 300 м2 Кавадарци 2019 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, /, 15510 Долни Дисан 2019 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, /, / Кавадарци 2019 312/727, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, зграда, /, 91 м2 Кавадарци 2018 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, /, "UBEKO - KOMBE 2, 3 2007/2016", Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, /, BMW 320 2001/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, /, BMW X1 2011/2021, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, /, FERGUSON Трактор 1991/2019, Стекнување со наследство