Емилија Котева

Историја

12 јули, 2016 1.26 KB csv d24593676e793035620ffb01a6d97c08

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Основно училиште “Гоце Делчев“, Василево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "700.000, 00 денари", 2016 2019,

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2012 2018,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Двор, /, 1.789 м2 Василево 2009 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, /, 13.476 м2 КО Василево 2009 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "200.000, 00 денари", Хундаи X1 2001/2012, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "600.000, 00 денари", Шкода Октавиа 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Хундаи Акцент 1998/1998, Стекнување со наследство