Јане Јанкуловски

Историја

25 октомври, 2019 1.69 KB csv b3b1c8eca797d7803180ded2cf438038 спореди
01 септември, 2019 1.62 KB csv 1ae763e0e29e30030dbe00de766533b8 спореди
02 септември, 2018 1.42 KB csv 7fd874abc13d86890a3aa32a20fbaf29 спореди
29 март, 2018 1.20 KB csv 13864b2dfbce4988435f9f74d9c5562b спореди
29 октомври, 2017 1.13 KB csv 1766f4f53f028cbf17d5990913eee943

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Државен правобранител > Државно правобранителство Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "845.625, 00", 2016 2023,

Долгови, Личен имот, Кредит, "700.000, 00", 2017 2026,

Долгови, Личен имот, Кредит, "920.000, 00", 2019 -,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Деловен простор, "934.000, 00 денари", 31 м2 КО Центар 2018 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, -, - Сливово 2011 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, -, - Сливово 2011 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, -, - Скопје 2011 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, -, 98 м2 Скопје 2011 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Шума, -, - Сливово 2011 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "784.860, 00", Fiat Tipo 1.4 2019/2019, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "92.250, 00", Опел Астра Г 2000/2006, Стекнување со договор за купопродажба