Каљопи Бојчиноска

Историја

03 април, 2016 272 B csv 3f60f6ff88da9786c9c6c9417eb6d6f0

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > НУ Историски музеј - Крушево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, , 64 м2 Крушево, Стекнување со договор за подарок