Мерсиха Исмајлоска

Историја

04 јануари, 2022 1.54 KB csv 81bb796db9981d1ead1b2f7d11abfd5e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Декан > Факултет за применети информатички технологии при Универзитет „Св.Апостол Павле“ - Охрид

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на родители, Девизен депозит, "2.500, 00 долари", Комерцијална Банка 2017, - недал податок -

Банкарски депозити, Имот на родители, Денарски депозит, "400.000, 00", Стопанска Банка /, - недал податок -

Други приходи, Личен имот, Авторки хонорар, "18.400, 00", 06.04.2021,

Други приходи, Личен имот, Авторски хонорар, "3.720, 00", 06.07.2021,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "920.250, 00", 900 м2 Подгорца 1988 /, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "920.250, 00", 50 м2 Подгорци 2008 /, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "1.840.500, 00", 66 м2 Струга 1979 /, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.230.073, 00", 63 м2 Охрид 2015 /, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "109.726, 00", Фиат Пунто 4x4 2006/2018, Стекнување со договор за купопродажба