Андреј Киров

Историја

10 мај, 2018 1.37 KB csv 4f6f7c752125b1f26551cf4187fa2d23

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > КЈП Водовод - Кочани

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на родители, Гаража, "375.000, 00 денари", 56 м2 Кочани - -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Градежно земјиште, "53.280, 00 денари", 72 м2 Кочани - -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Градежно земјиште, "94.720, 00 денари", 128 м2 Кочани - -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "120.000, 00 денари", 2.039 м2 Кочани - -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "2.240.000, 00 денари", 110 м2 Кочани - -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "790.445, 00 денари", 69 м2 Кочани - -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Пежо 206 2001/2013, Стекнување со договор за купопродажба