Куштрим Рамадани

Историја

02 септември, 2018 1.73 KB csv d9c6145e2f58d434506690c3292bcf80

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Заменик на Претседател > Регулаторна комисија за енергетика на РМ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна платежна картичка, "10.000, 00", НЛБ Тутунска банка 2010-2018, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна платежна картичка, "49.456, 00", Банк Аустриа 2017, Стекнување со договор за подарок

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "630.000, 00 денари", НЛБ Тутунска банка 2010-2018, Стекнување на друг начин

Друг имот, Имот на брачен другар, Накит, "180.000, 00 денари", , Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Непрецизиран имот, "300.000, 00 денари", 567 м2 село Опае 2013 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Машини и друга опрема, "42.000, 00 денари", Приколка Стема 2018/2018, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Мерцедес Е 220 2003/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "420.000, 00 денари", Цитроен Ц4 2008/2016, Стекнување со договор за купопродажба