Ѓорге Јанков

Историја

07 февруари, 2019 1.28 KB csv 1292c84eb935a0452cf1093709d04004

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈП Плачковица Карбинци

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "2.050, 00 еур", Комерцијална 2017, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "120.000, 00", Шпаркасе 2018, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "95.000, 00", Комерцијална 2017, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "1.200.000, 00", 45 м2 Штип 2005 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "600.000, 00", 60 м2 с. Радање 1963 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "4.200.000, 00", 150 м2 Штип 2007 1/2, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "120.000, 00", Фолксваген Голф 4 1998/2011, Стекнување со договор за подарок