Фидан Јусуфи

Историја

03 април, 2016 961 B csv 52ae3c8e84e3793d0ddcf42927e88513

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Јавно претпријатие за стопанисување со спортска сала Риниа - Гостивар

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "900.000, 00 денари", 2014 2020,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "4.200.000, 00 денари", 3000 м2 Гостивар 2009 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "3.500.000, 00 денари", 130 м2 Гостивар 1991 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "380.000, 00 денари", Мерцедес 200 2001/2013, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "250.000, 00 денари", БМВ 316 1997/2014, Стекнување со договор за купопродажба