Зоран Матев

Историја

28 април, 2020 4.57 KB csv 736aece0c15c2ddd33304d615ed99057

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Специјална болница за белодробни заболувања и ТБЦ - Јасеново

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "120.000, 00", Комерцијална банка 2011, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "120.000, 00", Халк банка 2005, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "200.000, 00", Комерцијална банка 2020, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "25.000, 00", Халк банка 2013, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "30.000, 00", Комерцијална банка 2011, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "30.000, 00", Комерцијална банка 2011, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "30.000, 00", Комерцијална банка 2013, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "30.000, 00", Комерцијална банка 2013, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "40.000, 00", Комерцијална банка 2011, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "40.000, 00", Комерцијална банка 2012, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "45.000, 00", Комерцијална банка 2013, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "50.000, 00", Комерцијална банка 2012, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "50.000, 00", Комерцијална банка 2013, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "50.000, 00", Халк банка 2014, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "50.000, 00", Халк банка 2014, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "59.990, 00", Комерцијална банка 2011, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "60.000, 00", Комерцијална банка 2011, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "60.000, 00", Комерцијална банка 2012, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "60.000, 00", Комерцијална банка 2013, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "60.000, 00", Халк банка 2015, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.250.000, 00", 43 м2 Велес 2005 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.250.000, 00", 45 м2 Велес 2012 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.550.000, 00", 59 м2 Велес 2010 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "200.000, 00", Мерцедес бенз ц 220 2003/2015, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "30.000, 00", Мотор Баотиан 2012/2013, Стекнување со договор за купопродажба