Мухамед Асани

Историја

01 септември, 2019 1.37 KB csv cc7256e6aaefa4d58d1b6c646f2d6906

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Општа болница Струга

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, недал податок, Денарски депозит, "5.000, 00", Стопанска банка -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "15.350.000, 00", "530, 78 м2 Струга 2001 1/1", Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "4.366.500, 00", 66 м2 Скопје 2018 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "6.000.000, 00", "100 м2 Тирана, Р.Албанија 1996 1/1", Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "300.000, 00", Голф 5 2006/2019, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "180.000, 00", Поло 2004/2015, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "600.000, 00", Голф 6 2009/2018, Стекнување со договор за купопродажба