Маринела Зафирова-Стоиловска

Историја

03 април, 2016 729 B csv 8c93d39f5fca04de746914a967b8d79f

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > СОУ „ Кочо Рацин “ Св.Николе

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "4.000.000, 00 денари", 180 м2 Свети Николе 2006 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "3.000.000, 00 денари", 141 м2 Свети Николе 2015 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "300.000, 00 денари", 540 м2 Свети Николе 2002 1/1, Стекнување со наследство