Љубомир Поповски

Историја

07 февруари, 2019 985 B csv ebf4841ae615890d04df92ed9b19f0f0

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Претседател на надзорен одбор > Институт за акредитација

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Други приходи, Личен имот, Надоместок за функција, "12.000, 00", 2018 година од 5 месец,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.000.000, 00", 50 м2 Скопје 2014 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "6.000.000, 00", 118 м2 Скопје 2016 1/4, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Ливада, "100.000, 00", 1500 м2 Општина Битола 1986 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "180.000, 00", Алфа Ромео 147 2003/2014, Стекнување со договор за купопродажба