Драги Аљоков

Историја

02 октомври, 2017 1.22 KB csv f07c0c59fde799df3a3ebe5a514f599f спореди
17 април, 2016 1.23 KB csv fd0a77625d02aa408d9e7f023df89b90

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Јавна установа Завод за заштита и рехабилитација Бања Банско Струмица

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарски депозит, "денари 22.000, 00", Шпаркасе Банка 2015, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарски депозит, "денари 40.000, 00", Шпаркасе Банка 2015, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "EUR 2.000, 00", Шпаркасе Банка 2011, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "EUR 500, 00", Шпаркасе Банка 2015, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "4.920.000, 00 денари", 160 м2 Струмица 1980 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "270.000, 00 денари", Ауди А6 1999/2012, Стекнување со договор за купопродажба