Драгица Чекоровска

Историја

07 февруари, 2019 1.30 KB csv 2a436e2305f6a2376ad1a646533e4767

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > НУ Музеј Неготино

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "денари 560.000, 00", Стопанска банка АД Скопје 2018, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.023.809, 00 денари", 2018 2024,

Други приходи, Личен имот, Камата на депозит, "1.237, 00 денари", 2018,

Недвижен имот, Имот на родители, Лозје, "305.000, 00 денари", 10.000 м2 Кавадарци 1992 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "2.074.000, 00 денари", 86 м2 Кавадарци 1978 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "3.172.000, 00 денари", 120 м2 Кавадарци 1984 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "753.370, 00 денари", Фолксваген Поло 2006/2007, Стекнување со договор за купопродажба