Лилјана Стефановска

Историја

12 јули, 2016 444 B csv 3bf6f7bb16912b9a27ffcec697e4bb61

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ Наум Наумовски Борче - Гази Баба, Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "563.000, 00 денари", 2015 2020,

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "43.400, 00 денари", Форд Ескорт 1.4 199/2015, Стекнување со договор за купопродажба