Билјана Славевска

Историја

01 септември, 2019 266 B csv 9b4d4d7a9916a624b6cab46c5db85f6e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Основно училиште “Дебрца“- с. Белчишта

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "50.000, 00", / / / /, Стекнување со наследство