Милаим Ајдини

Историја

03 април, 2016 2.17 KB csv 11f32a9b7ed225375d1e290d64c2530e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Комисионер (член) > Комисија за хартии од вредност

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарска штедна книшка, "денари 187.000, 00", Про кредит банка 2009, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "денари 160.000, 00", ТТК банка 2010, Стекнување на друг начин

Други приходи, Имот на деца, плата, "19.200, 00 денари", месечно од 2009,

Недвижен имот, Имот на деца, Градежно земјиште, "856.800, 00 денари", 265 м2 Тетово 2008 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на деца, Земјиште, "15.000, 00 денари", 60 м2 Попова Шапка 2006 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Градежно земјиште, "320.000, 00 денари", 97 м2 Тетово 1994 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Деловен простор, "1.850.000, 00 денари", 40 м2 Тетово 2004 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "280.000, 00 денари", 64 м2 село Селце - 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.300.000, 00 денари", 101 м2 Тетово 2000 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "488.000, 00 денари", "45 м2 Шенѓин, Р.Албанија 1995 1/1", Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "80.000, 00 денари", Форд Мондео 1993/2002, Стекнување со договор за купопродажба