Александар Арсиќ

Историја

04 јануари, 2022 967 B csv 81feb0a335b0feeaabcfedee5ac3caa8 спореди
29 март, 2018 764 B csv 3b9f93eb1c2fd9679cd50395da7f2748

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Извршен член на Одбор на директори > ГА - МА АД - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "103.600, 00 денари", 2.590 м2 КО Добрашане 2008 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Опел Астра 2009/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Опел Астра 1997/2002, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "637.050, 00", Моторцикл БМВ ф750 ГС -/2021, Стекнување со договор за купопродажба