Љилијана Нанова

Историја

07 февруари, 2019 1.98 KB csv afef4c524731a5b1a6893f25c03e04ef

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈОУ Дом на културата 25 Мај

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна штедна книшка, "4.577, 87 евра", Стопанска банка АД СКопје 2018, Стекнување со договор за купопродажба

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска штедна книшка, "709.375, 00", Стопанска банка АД СКопје 2017, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Градежно земјиште, "200.000, 00", 412 м2 Валандово 2004 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Деловен простор, "1.343.343, 00", 28 м2 Валандово 2001 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, "800.000, 00", 26.000 м2 Валандово 2001 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "1.080.000, 00", 150 м2 Стар Дојран 2003 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "1.200.347, 78", 176 м2 Валандово 2001 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "60.000, 00", Форд Транзит 1998/2003, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "70.000, 00", Фергусон ИМТ 539 1986/1990, Стекнување со договор за купопродажба