Гордана Стојановска

Историја

02 октомври, 2017 403 B csv 23a5ac91e94f87ac0d08403484b575d8

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > НУЦК„ АЦО ЃОРЧЕВ“ Неготино

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "429.800, 00 денари", 2016 2022,

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "1.302.087, 00 денари", 137 м2 Неготино 2011 -, Стекнување со договор за подарок