Амет Аџиу

Историја

03 април, 2016 2.01 KB csv 209a8d4fe7b5b6e558800630516e7923

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈУ Национален Парк „Пелистер“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "205.000, 00", Комерцијална банка 2013, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизен депозит, "90.000, 00", Стопанска банка 2011, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "225.000, 00", Охридска банка 2013, Стекнување со договор за купопродажба

Долгови, Личен имот, Кредит, "490.000, 00 денари", 2006 10 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "70.000, 00", 2012 2 години,

Други приходи, Личен имот, Приходи од овоштарство, "600.000, 00 денари", годишно,

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјоделско земјиште, "400.000, 00 денари", "6.427 м2 село Грнчари, Ресен 1978 1/12", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "7.400.000, 00 денари", "280 м2 село Грнчари, Ресен 1978 1/4", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Заеднички имот, Овошна градина, "2.000.000, 00 денари", "8.365 м2 село Грнчари, Ресен 1990 1/4", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.700.000, 00 денари", "82, 5 м2 Тетово 2006 1/1", Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "240.000, 00 денари", Фиат Албеа 2004/2005, Стекнување со договор за купопродажба