Зоран Читкушев

Историја

03 април, 2016 1.42 KB csv ecbed0a0a7b21264d8e57768b188867a

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > НУ Завод и музеј - Штип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=5...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "780.000, 00 денари", 2007 12 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "14.000, 00 евра", 2012 16 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "4.000, 00 евра", 2011 4 години,

Други приходи, Заеднички имот, Издавање под закуп, "1.000, 00 денари", Месечно,

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.800.000, 00 денари", 75 м2 Штип 2000 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.700.000, 00 денари", 85 м2 Штип 2003 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "720.000, 00 денари", 60 м2 Штип 2006 поткровје, Стекнување со договор за градба

Побарувања, Личен имот, Побарување по основ на даден заем, "180.000, 00 денари", 2004, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Заеднички имот, Уметнички и колекционерски предмети, "300.000, 00 денари", - -/2009, Стекнување на друг начин