Виктор Габер

Историја

01 септември, 2019 1.93 KB csv e25b31dd920885da3a5c59c941565008

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Координатор на Комитет именуван од Владата > Министерство за надворешни работи

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна штедна книшка, "16.260, 14 евра", Комерцијална банка 01.04.2019, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Трансакциона сметка, "7.291, 00", Комерцијална банка 01.04.2019, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна сметка, "87, 80 евра", Комерцијална банка 01.04.2019, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "16.456, 63 евра", Комерцијална банка 01.04.2019, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "666, 00", Комерцијална банка 01.04.2019, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "8.000.000, 00", 178 м2 Скопје 1986 доградба, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.500.000, 00", 51 м2 Скопје 2015 стан во зграда, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "700.000, 00", 54 м2 Маврово 1983 стан во куќа, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "500.000, 00", Dacia Daster 2011/2012, Стекнување со договор за купопродажба