Љупчо Довичински

Историја

15 септември, 2019 387 B csv 19e4227a62d05ef7f8711be7f49d61fa

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Агенција за поддршка на претприемништвото на Република Северна Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "2.282.500, 00", 2009 2029,

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјиште, "7.000.000, 00", "39, 6 ха С.Митрашинци 2004 3/24", Стекнување со наследство