Ристо Манолев

Историја

10 мај, 2018 899 B csv 2090e37f1c6cb77594563976c8c91ea7

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ „СВ КИРИЛ и МЕТОДИЈ “ БОСИЛОВО

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, недал податок, Земјиште, "25.000, оо денари", "0, 5 хектари с. Радово - 1/1", Стекнување со наследство

Недвижен имот, недал податок, Куќа, "3.000.000, оо денари", 189 м2 Струмица 2011 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, недал податок, Куќа, "600.000, оо денари", 120 м2 с. Радово 1984 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "30.000, оо денари", Форд Фиеста 1998/2011, Стекнување со договор за купопродажба