Зоран Ристевски

Историја

02 септември, 2018 1.58 KB csv feed4c3c257ebd3f9b54638a9878c972

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈКП,,Пела Хигиена,,Могила

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "100.000, 00", 2017 2019,

Долгови, Личен имот, Кредит, "2.000.000, 00", 2017 2021,

Недвижен имот, Имот на родители, Деловен простор, "2.000.000, 00", 200 м2 Битола 2001 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "60.000, 00", 12.000 м2 Битола 1998 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "2.060.000, 00", 200 м2 Битола 1982 -, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "300.000, 00", Пежо 306 2006/2018, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "300.000, 00", Сеат Леон 2006/2018, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "180.000, 00", Ланд Ровер 1999/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "240.000, 00", Мерцедес Ц270 2001/2018, Стекнување со договор за купопродажба