Елгафар Јусуфи

Историја

25 октомври, 2020 1.08 KB csv 99a9f04c2b694e2e27b9ad900d73a585 спореди
11 октомври, 2019 958 B csv 65760a7fb884a4a1dcece7d16a2f760d спореди
10 мај, 2018 1.13 KB csv fe3a5e47d5b85fe5e80ec40c33afbe1c

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Агенција за поттикнување на развојот на земјоделството

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "92.000, 00", 2016 2019,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште под објект, "300.000, 00", 16 М2 РМ 1985 /, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "120.000, 00", 2961 м2 РМ 1985 /, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "1.500.000, 00", 100 М2 РМ 1985 /, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.464.380, 00", - - 2020 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брат, Моторни возила, "120.000, 00", Опел Астра 2000/2016, Стекнување со договор за купопродажба