Гоце Савев

Историја

10 мај, 2018 875 B csv 68f2265fbe2cfe29eb4aafb0a7f5c371

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > СОУ „Гошо Викентиев“ - Кочани

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "120.000, 00 денари", 2014 2018,

Други приходи, Личен имот, Рента, "144.000, 00 денари", 2018,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "4.200.000, 00 денари", 210 м2 Кочани 1978 -, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "150.000, 00 денари", Опел Синтра 1999/2013, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "150.000, 00 денари", Шевролет Спарк 2006/2015, Стекнување со договор за купопродажба