Арсим Азири

Историја

04 јануари, 2022 674 B csv 45acf5b20e5b2ca3c32c1656f5776e73

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Организациски Директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за трауматологија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "200.000, 00 ЕУР", 165 м2 Р.Бугарија 2010 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "85.000, 00", 85 м2 Косово 2012 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "15.000, 00 евра", Ауди А6 ТДИ 2011/-, Стекнување со договор за купопродажба