Милена Стевановиќ

Историја

06 декември, 2019 1.30 KB csv 31e291bb021f60b54ddfb30fb6645995

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > медицински директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за инфективни и фебрилни болести

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна сметка, "52, 00", Комерцијална банка 2017, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 4.446, 00", Комерцијална банка 2019, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "USD 1.515, 00", Комерцијална банка 2012, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Орочен девизен депозит, "EUR 10.127, 00", Комерцијална банка 2015, - недал податок -

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "-42.494, 00 денари", 2017 2019,

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.506.140, 00 денари", 39 м2 Скопје 2015 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "723.000, 00", Киа Сеед 2018/2018, Стекнување со договор за купопродажба