Вилма Русковска

Историја

01 септември, 2019 800 B csv 0eadeec7c957f331a58f527395e780fc

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Основен јавен обвинител > ОЈО за гонење на организиран криминал и корупција

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.200.000, 00", 2018 2026,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа за одмор, "410.000, 00 денари", 50 м2 КО Кисела Вода 1973 1/1, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.941.570, 00 денари", "79, 9 м2 Скопје 1995 1/1", Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.050.600, 00 денари", Киа Спортаж 2018/2018, Стекнување со договор за купопродажба