Жаклина Линкова

Историја

07 февруари, 2019 977 B csv ab5d635cac2af41375652605a915ab10

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ Ристо Шуклев Негорци-Гевгелија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00", 2018 2023,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "2.200.000, 00", 3692 м2 с.Мрзенци 2015 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "1.600.000, 00", 130 м2 С.Мрзенци 2015 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "150.000, 00", Рено Меган 2003/2015, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "30.000, 00", Југо 55 2004/2004, Стекнување со договор за купопродажба