Абдула Бајрами

Историја

29 март, 2018 1.77 KB csv 63389d891c0803fab7cfd41b78de2e22

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП Македонска Радиодифузија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Заеднички имот, Кредит, "212.000, 00 денари", - -,

Други приходи, Заеднички имот, Договор за соработка, "550.000, 00 денари", -,

Недвижен имот, Заеднички имот, Градежно земјиште, "2.284.200, 00 денари", 127 м2 Скопје 2014 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Градежно земјиште, "2.460.000, 00 денари", 577 м2 Скопје 2009 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Деловен простор, "4.778.439, 00 денари", 111 м2 Скопје 2014 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "12.300.000, 00 денари", 242 м2 Скопје 2016 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "2.576.296, 00 денари", 71 м2 Скопје 2005 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "400.000, 00 денари", Мерцедес Б180 2005/2015, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "500.000, 00 денари", Фолксваген Фејтон 2006/2017, Стекнување со договор за купопродажба