Коце Стојменов

Историја

07 февруари, 2019 848 B csv a9966b32005f022c90d075a93dd61637

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈОУ Библиотека „ИСКРА“ КОЧАНИ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Двор, "72.480, 00 денари", 151 м2 Кочани 2017 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "58.816, 00 денари", "1.324 м2 село Бели, Кочани 2017 1/1", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "4.691.742, 00 денари", 282 м2 Кочани 2017 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Објект, "1.103.566, 00 денари", "36 м2 село Бели, Кочани 2017 1/1", Стекнување со наследство